050 305 0005 info@agrisun.nl

Innovatie &

duurzaamheid

 

Bij Agrisun zetten we ons in voor het bevorderen van duurzame energieoplossingen

Wat wij doen

Onze relaties

Wij werken met betrouwbare partners. Klik hier om de partners te bekijken.

Advies op maat

Bij Agrisun krijgt u altijd een offerte op maat. Hiervoor komen wij persoonlijk langs om uw situatie bekijken.

Subsidie

Per situatie bekijken wij wat de mogelijkheden zijn. Subsidies als  SDE+ en EIA helpen wij u graag mee.

Innovatie en duurzaamheid bij Agrisun

Door onze recente samenwerking met Kiwatt en SMA, breiden we onze diensten uit met geavanceerde batterijopslagsystemen en slimme energiebeheertechnologieën. Deze synergie stelt ons in staat om niet alleen de energieproductie via zonnepanelen te optimaliseren, maar ook het energieverbruik efficiënter te maken.

Een stap vooruit met Kiwatt en SMA

Kiwatt brengt de nieuwste technologie in batterijopslag naar onze klanten, waardoor overtollige energie opgeslagen en gebruikt kan worden wanneer het nodig is. SMA vult dit aan met vooruitstrevende energiebeheersystemen, die ons energiegebruik revolutionair veranderen. Samen bieden ze een holistische oplossing die energieonafhankelijkheid, kostenbesparingen en duurzaamheid bevordert.

Jouw partner in duurzame energie

Agrisun staat klaar om je te begeleiden op de weg naar een groenere toekomst. Met onze expertise, in combinatie met Kiwatt’s en SMA’s oplossingen, bieden we een uniek pakket aan diensten aan dat is ontworpen om aan jouw specifieke energiebehoeften te voldoen. Samen maken we de overstap naar duurzame energie eenvoudiger, efficiënter en voordeliger.

Alleen het beste

Europese producten

Wij werken voornamelijk met Europese topmerken. Solarwatt zonnepanelen, SMA omvormers en Würth montage systeem wordt door ons het meeste geplaatst.

Monitoren

Indien mogelijk zetten wij alle geplaatste pv-systemen online. Hiermee kunnen de klanten eenvoudig zien wat de opbrengst is. Tevens is er een bewaking bij bijvoorbeeld stroomuitval.

Jarig bestaan

Geplaatste panelen

“Ik ben heel tevreden over Agrisun. Het contact is persoonlijk en ze leveren goede kwaliteit. De panelen zijn goed gemonteerd en doen wat ze doen moeten.”

Neem contact op

Agrisun Eelde - Burg. J.G. Legroweg 114

050 305 0005

Info@agrisun.nl

Agrisun De Lutte - Ambachtstraat 24, 7587 BW De Lutte

0541 551 887

Info@agrisun.nl