050 305 0005 info@agrisun.nl

Top kwaliteit verdient een serieuze aanpak

De kwaliteit van onze zonnepanelen behoort tot de top van de markt. U krijgt garantie op het gehele systeem, dat betekent op de zonnepanelen, de omvormer, het montagesysteem.

Wat wij doen

Persoonlijk contact.

Wij komen graag langs op locatie om uw situatie te bekijken en u hierover te adviseren. Persoonlijk contact is voor ons een belangrijk onderdeel.

Agrarische achtergrond.

Wij komen uit de agrarische sector, daardoor kunnen wij meedenken in het agrarisch ondernemen.

Twee vestigingen.

Momenteel heeft Agrisun een vestiging in De Lutte en in Eelde. Hierdoor hebben we een groot werkgebied. (Ons werkgebied bestaat met name uit het noorden en oosten van Nederland.)

1. Contact

Wanneer u contact met Agrisun opneemt, kan er vrijblijvend een afspraak gepland worden bij u thuis. Tijdens deze afspraak bekijken wij uw locatie, worden de afmetingen opgenomen en bespreken we de mogelijkheden voor u. Hierbij informeren we u ook duidelijk over onze materialen en procedures. 

2. Subsidie

Na de afspraak bekijken wij of er voor u subsidiemogelijkheden zijn, zoals SDE+ (Stimulering Duurzame Energie) EIA (Energie Investering Aftrek) of subsidie voor eventuele asbestverwijdering  van het Rijk of bij uw lokale overheid.

3. Kosten indicatie

Aan de hand van uw wensen en de subsidie mogelijkheden kunnen wij u een kosten indicatie geven. 

4. Offerte

Op basis van de verkregen informatie krijgt u een op maat gemaakte offerte. Wanneer u akkoord bent met de offerte en Agrisun opdracht geeft tot installeren van het PV-systeem, zullen de materialen besteld worden en bij u geleverd worden. In overleg wordt een afspraak gemaakt voor het installeren van uw eigen PV-installatie.

5. Zonnestroom-installatie

Op de afgesproken datum komen onze monteurs uw Zon-PV-installatie installeren. Hierbij wordt rekening gehouden met uw veiligheid en de veiligheid van onze monteurs, d.m.v. bijvoorbeeld valnetten ophangen. De installatie werkzaamheden kunnen variëren van 1 dag tot 1 week, afhankelijk van de grootte van de installatie.

6. Monitoren

Nadat het systeem draait zal het online worden ingericht voor monitoring op afstand. 

.

7. Verklaring van duurzaamheid

Na het afronden van de installatie melden wij de installatie aan bij de netwerkbeheerder en helpen wij u bij het invullen van aanvraag “verklaring van Duurzaamheid” (indien nodig).

8. Oplevering

Wanneer uw zon-pv-installatie naar wens is geïnstalleerd, ontvangt u van ons een oplevermap met de gegevens van uw installatie.

Vanaf dat moment bent U uw eigen energie leverancier!

Door dit totaal concept heeft u een topklasse installatie waar u en uw nageslacht van kunnen oogsten.

Waar staan onze zonnestroom installaties

Neem contact op

Agrisun Eelde - Burg. J.G. Legroweg 114

050 305 0005

Info@agrisun.nl

Agrisun De Lutte - Ambachtstraat 24, 7587 BW De Lutte

0541 551 887

Info@agrisun.nl